WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem

We kondigen met trots onze recente verhuizing naar een nieuw bedrijfspand aan langs de Bekaertstraat in Zwevegem. Dit nieuwe onderkomen, gelegen op de oude site van 1,5 hectare, die vroeger floreerde als de thuisbasis van Sobelcard van de Bekaert-groep, herbergt vandaag een tiental KMO’s, waaronder WHATTZ. Sterke ambities 

Met deze strategische verhuizing beogen we onze positie te versterken en ons voor te bereiden op een verdere groei in de komende jaren. Brent Moers, zaakvoerder bij WHATTZ, benadrukt het belang van deze stap: “We willen onze klanten optimaal bedienen en ons positioneren als regionale partner in laadoplossingen. Het nieuwe pand biedt de ruimte en mogelijkheden die we nodig hebben om onze ambities waar te maken.”

Iedere chauffeur heeft unieke behoeften

Bij WHATTZ Laadpalen willen we de transitie naar elektromobiliteit vereenvoudigen voor consumenten. Daarom begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft op het gebied van laadoplossingen. We starten bij WHATTZ altijd met een persoonlijk plaatsbezoek, waarbij onze laadpaal-experten langskomen om een dieper inzicht te krijgen in de specifieke laadbehoeften en wensen van de klant.

Uitsluitend Europese laadpalen

Tijl Platteau, medezaakvoerder van WHATTZ, benadrukt ook de waardevolle samenwerkingen die we als bedrijf hebben opgebouwd: “Momenteel werken we nauw samen met vier Europese merken, waaronder Smappee uit Harelbeke, Easee, Peblar en Wallbox. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om hoogwaardige laadoplossingen aan te bieden die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten.” 

Bij WHATTZ Laadpalen kijken we uit naar de toekomst en zijn we vastbesloten om een cruciale rol te blijven 
spelen in het vereenvoudigen en stimuleren van de overgang naar elektromobiliteit.

We nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor meer informatie over onze werking en ons uitgebreid aanbod aan slimme laadoplossingen.