Collage van Brent & Tijl bij een zwarte laadpaal.

Over ons

Wat fijn dat je de weg naar WHATTZ Laadpalen hebt gevonden! Benieuwd wie er achter dit bedrijf zit? Wel, plaats twee jonge en gedreven mensen uit Zwevegem samen. Mix dit met liefde voor onze planeet, elektromobiliteit en innovatie.

    Oja,…

Die ook nog eens een sterke dosis ondernemingsdrang, goesting en expertise bezitten en TADAAA… WHATTZ is geboren!

Waar zij die expertise vandaan halen? Tijl & Brent zijn een samenspel van technische opleiding en ervaring met commerciële en mensgerichte achtergronden. En niet te vergeten dankzij doorgedreven aanvullende opleidingen. 

Brent en Tijl geloven niet in een harde sales techniek, eerlijk advies daar staan ze voor. Samen met jou bepalen ze graag welke laadoplossing het beste is. Maar daar stopt het niet, ze denken ook graag toekomstgericht en duurzaam.
Beslist? Dan zorgt Tijl ervoor dat alles mooi en netjes geïnstalleerd raakt.

Onze aanpak

1. Plaatsbezoek & offerte

Bij WHATTZ Laadpalen begrijpen we dat jij als klant unieke behoeften hebt als het gaat over laadoplossingen. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk plaatsbezoek waarbij we langskomen om een beter inzicht te krijgen in jouw specifieke laadbehoeften en wensen.

Tijdens het plaatsbezoek voeren we niet alleen een analyse uit van jouw laadbehoeften, maar ook je elektrische infrastructuur en je energiebehoeften nemen we onder de loep. Op basis van deze informatie overlopen we met jou de mogelijkheden en stellen we meteen een offerte op maat samen. Zo weet jij meteen wat het project je zal kosten.

2. AFspraak inplannen

Zodra je akkoord gaat met onze offerte, nemen we contact op om een installatieafspraak in te plannen die past in jouw agenda. We streven er naar om jouw laadpaal binnen de drie weken geïnstalleerd te hebben. Wil je toch sneller je laadpaal? Ook dat kan, we bespreken graag samen met jou wat haalbaar is. We zullen u ook meteen vragen wanneer het voor jou mogelijk is om de technische keuring te laten plaatsvinden, dan kan deze ook al ingepland worden. 

3. Installatie

Bij de installatie van je laadpaal gaan we te werk met de grootst mogelijke zorg en precisie. We zorgen ervoor dat jouw laadpaal op de gewenste locatie wordt geïnstalleerd volgens de geldende voorschriften en met respect voor de omgeving.

Na de installatie testen we de laadpaal grondig om er zeker van te zijn dat deze naar behoren werkt. We geven ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van de laadpaal en beantwoorden eventuele vragen die je hebt. Zo kan je met een gerust hart en met de nodige kennis van zaken aan de slag met het opladen van je elektrische auto.

Afbeelding van Tijl die Easee laadpaal aan het installeren is.

4. Technische keuring

Het is wettelijk verplicht in België om je laadpaal te laten onderwerpen aan een technische keuring. Daarnaast vinden we het bij WHATTZ Laadpalen ook belangrijk dat onze laadpalen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar dat ook ons werk voldoet aan de geldende normen en voorschriften op het gebied van veiligheid en technische specificaties.

De technische keuring wordt uitgevoerd door een extern en onafhankelijk keuringsorganisme. Als de laadpaal na de technische keuring volledig is goedgekeurd, ontvang je een keuringscertificaat. Dit certificaat is een bewijs dat de laadpaal voldoet aan de vereiste technische specificaties en veiligheidsnormen.

5. Service na verkoop

Bij WHATTZ Laadpalen zetten we sterk in op een goede service na verkoop. Ondanks dat onze laadpalen van topkwaliteit zijn en met de grootste zorg en precisie geïnstalleerd worden, kan het gebeuren dat er problemen of storingen optreden. Daarom stopt onze service niet na de installatie, maar zijn we er altijd om jou te ondersteunen.

We zijn 7/7 bereikbaar om je te helpen bij technische problemen, storingen en andere vragen over de werking van je laadpaal. Vaak kunnen we problemen van op afstand oplossen, maar soms is het toch nodig dat we langskomen. Naarmate van de ernst komen we daags nadien of meteen langs, ook na de reguliere kantooruren en in het weekend. We proberen altijd een oplossing te vinden die snel en efficiënt is, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt van eventuele problemen.