De juiste slimme laadpaal thuis

Thuiskomen na een vermoeiende werkdag, auto aansluiten op jouw laadpaal en uitrusten maar. Dankzij onze ruime keuze aan slimme, kwalitatieve en duurzame laadpalen is er altijd een laadoplossing die bij jouw woning past!

waarom een slimme laadpaal thuis installeren?

Sneller

Elektrische wagens kunnen tot tien keer sneller opladen aan een laadpaal dan via een klassiek stopcontact.

Geniet als particulier van een belastingvermindering van 30% of voor professionelen een fiscale aftrek van 150% als je een laadpaal thuis installeert onder bepaalde voorwaarden. Is je woning ouder dan 10 jaar, dan heb je bijkomend recht op 6% BTW voor de hele installatie.

Veiliger

Door je elektrische wagen op te laden via een laadpaal thuis in plaats van via een stopcontact vermijd je een overbelasting van je elektriciteitscircuit. Je hebt aanzienlijk minder kans op brand hierdoor.

Slim laden

Laden via je zonnepanelen of liever tijdens daluren? Vertrek ’s ochtends met een gerust hart en laat het denkwerk over aan je slimme laadpaal die zal bepalen wanneer je best begint te laden. Zo bespaar je heel wat op je energiefactuur.

Comfort

Zoeken naar een beschikbaar openbaar laadpunt in je buurt behoort tot het verleden.

Split billing

Geen onkostennota’s meer, reken jouw laadbeurten eenvoudig door aan je werkgever.

Welke slimme laadpaal thuis installeren? Ontdek ons aanbod!

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan slimme, kwaliteitsvolle en duurzame laadpalen voor thuis. Vraag ons gerust om advies en dan bekijken we samen met jou welke laadoplossing het beste past bij jouw laadbehoeften rekening houdend met je elektriciteitsaansluiting thuis.
Vind je hieronder niet wat je zoekt? Dan kunnen wij als merkonafhankelijke installateur samen met jou op zoek gaan naar een andere gepaste laadoplossing!

Witte Smappee EV Wall laadpaal

Efficiënt energiebeheer

Slim, elegant & duurzaam

Wallbox Pulsar Plus laadpaal

Wallbox pulsar plus

Klein, maar krachtig

Zwarte Wallbox Copper SB laadpaal

Wallbox copper SB

duurzaam & veelzijdig

Peblar Home

Slim in zijn eenvoud

Zwarte Easee laadpaal

Easee Charge Lite

Slim, Compact & Krachtig

Waarom kiezen voor whattz?

Bij WHATTZ Laadpalen streven we naar een langdurige relatie met onze klanten. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor advies over laadpalen en de installatie ervan, maar ook ná de installatie staan we graag voor je klaar bij vragen en problemen. Onze missie is om je volledig te ontzorgen en de perfecte laadoplossing voor jou te vinden.

Onze installaties worden steeds uitgevoerd door ons eigen team. Geen gedoe met onderaannemers of externe partijen. Dit betekent dat je bij ons één aanspreekpunt hebt. Zo kunnen wij jou verzekeren van een vlotte en betrouwbare service. Bovendien kan de installatie al binnen 3 weken plaatsvinden nadat de offerte is goedgekeurd.

Foto van bovenlichaam zonder hoofd met zwarte T-shirt van WHATTZ laadpalen