De juiste laadpaal VOOR Jouw bedrijf

Horeca, Retail of KMO? 
Upgrade jouw parking of bedrijventerrein met een Slimme laadpaal of Laadoplossing voor je medewerkers, klanten en bezoekers en draag bij aan de transitie naar duurzame mobiliteit! 

wat zijn de voordelen van laadpalen voor bedrijven?

fiscaal voordeel

Tot 31 augustus 2024 genieten bedrijven van een fiscale aftrekbaarheid van 150% wanneer ze investeren in laadpalen. Dit onder de voorwaarde dat jouw laadinfrastructuur (semi-)publiek toegankelijk is. 

Future-proof

Klimaat en imago gaan tegenwoordig hand in hand. Laat je klanten en medewerkers zien dat je investeert in duurzame oplossingen en dat je klaar bent voor de toekomst.

Slim laden

Optimaliseer de energiefactuur van jouw bedrijf door je slimme laadinfrastructuur rekening te laten houden met de beschikbare zonne-energie, daltarieven, capaciteitstarief en dynamische tarieven. Zo laad je jouw elektrisch wagenpark steeds op met de goedkoopste energie op en hou je pieken in verbruik onder controle te houden.

Monitor laadsessies

Krijg via een dashboard inzicht in je laadsessies. Ontvang maandelijks, trimestrieel of jaarlijks een overzicht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om prioritair laden toe te kennen aan bepaalde werknemers.

Extra service

Laat je klanten niet langer zoeken naar een beschikbare laadpaal en verhoog zo hun tevredenheid. Het zorgt er op zijn beurt ook voor dat klanten wellicht wat langer blijven. Het aanbieden van laadpalen kan jouw medewerkers ook aanmoedigen om elektrisch te rijden wanneer ze dit nog niet doen.

Genereer omzet

Verdien de investering eenvoudig terug. Laat jouw klanten of bezoekers eenvoudig betalen voor hun laadbeurt via een QR-code te scannen of via een RFID-reader. Wij helpen je alvast graag jouw laadpaal publiek toegankelijk te stellen.

Ontdek ons aanbod aan laadpalen voor bedrijven!

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan slimme, kwaliteitsvolle en duurzame laadpalen voor je bedrijf.  Vraag ons gerust om advies en dan bekijken we samen met jou welke laadoplossing het beste past bij de laadbehoeften van jouw bedrijf.
Vind je hieronder niet wat je zoekt? Dan kunnen wij als merkonafhankelijke installateur samen met jou op zoek gaan naar een andere gepaste laadoplossing!

Witte Smappee EV Wall laadpaal

Efficiënt energiebeheer

Witte Smappee EV Base laadpaal

EEN STIJLVOLLE OPLOSSING

Smappee EV One

Slim, elegant, duurzaam

Zwarte Wallbox Copper SB laadpaal

Wallbox copper SB

Een flexibele laadoplossing

Wallbox Commander 2 laadpaal

WALLBOX Commander

een gedeelde laadoplossing

Witte Smappee EV Base Ultra snellaadpaal

De Ultieme snellaadpaal

Waarom kiezen voor whattz?

Bij WHATTZ Laadpalen streven we naar een langdurige relatie met onze klanten. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor advies over laadpalen en de installatie ervan, maar ook ná de installatie staan we graag voor je klaar bij vragen en problemen. Onze missie is om je volledig te ontzorgen en de perfecte laadoplossing voor jou te vinden.

Onze installaties worden steeds uitgevoerd door ons eigen team. Geen gedoe met onderaannemers of externe partijen. Dit betekent dat je bij ons één aanspreekpunt hebt. Zo kunnen wij jou verzekeren van een vlotte en betrouwbare service. Bovendien kan de installatie al binnen 3 weken plaatsvinden nadat de offerte is goedgekeurd.

Foto van bovenlichaam zonder hoofd met zwarte T-shirt van WHATTZ laadpalen