Ons werk

Bekijk enkele van onze meest recente realisaties en ontdek hoe we inspelen op verschillende laadbehoeften van onze klanten.

Oudenaarde

We hielpen deze klant met de zoektocht naar een eenvoudige maar slimme laadpaal, zo kon er ook voldaan worden aan de vereisten om in aanmerking te komen voor de fiscale voordelen voor particulieren. Ze kozen voor het compacte design van Easee.
Thuis

Gavere

Dit bedrijf in kuisproducten uit Gavere was op zoek naar een totaaloplossing voor het opladen van hun elektrische wagens en efficiënt beheer van energie. Ze lieten op hun bedrijventerrein een Smappee EV Wall installeren.
Bedrijf

Kortrijk

Voor deze klant uit Kortrijk zochten we een stijlvolle en slimme laadoplossing die naadloos aansloot bij het ontwerp van de tuin. De Smappee EV One voldeed ruimschoots aan alle verwachtingen.
Thuis

Dottignies

We staken de taalgrens over om deze klant te helpen bij een laadoplossing op maat. Het moest een slimme, efficiënte en stijlvolle laadoplossing worden die perfect bij de gevel van hun huis paste. We konden met het zwarte design van de Smappee EV Wall alle behoeften afvinken.
Thuis

Kortrijk

Deze thuisverpleegkundige zocht naar een laadoplossing waarbij ze haar wagen kon bijladen tussen twee zorgtoeren. Er werd ook gevraagd om deze openbaar te stellen en zo de investering ook terug te verdienen. Ze koos voor de Wallbox Copper SB.
Thuis

Zwevegem

Dit bedrijf wou een laadpaal waarbij hun klanten de mogelijkheid hebben om hun wagen tijdens het bezoek op te laden, maar ook een oplossing die toekomstbestendig was. Ook zij waren te vinden voor het strakke desing van de Smappee EV Wall.
Bedrijf

Deinze

Deze klant zocht een laadoplossing die krachtig genoeg was en waarbij het ook mogelijk was om via zonne-energie hun elektrische wagen te laden. We zochten ook naar een geschikte kleur in combinatie met hun gevelkleur. Dankzij de 5 verschillende kleuren van Easee was er sowieso een oplossing voor hun.
Thuis

Kortrijk

Deze klant had net zonnepanelen geïnstalleerd en wou een slimme laadpaal die daarmee kon geconnecteerd worden en laden via zonne-energie mogelijk te maken. Hij koos voor het mooie design van de Smappee EV Base. Op deze manier kan hij ook aan efficiënt energiebeheer doen via de app.​
Thuis

Nazareth

Deze IT Consultancy uit Nazareth was op zoek naar een slimme laadoplossing voor medewerkers en klanten. Wij installeerden de Smappee EV Base op hun parking. Zo kunnen er steeds 2 wagens op hetzelfde moment laden & kunnen ze gebruik maken van het energiebeheersysteem van Smappee.
Bedrijf