top of page
Smappee-EV-Base-EV-charging-autoladen-recharge-des-véhicules-1.jpg

Horeca, retail of kmo?

Laadinfrastructuur op maat van uw bedrijf

De transitie naar duurzame mobiliteit vraagt om degelijke laadinfrastructuur. Klimaat en imago gaan tegenwoordig hand in hand. Upgrade jouw parking of bedrijventerrein met een laadpunt voor je medewerkers, klanten en bezoekers. Krijg inzicht in laadprocessen en genereer inkomsten uit laadsessies.

EV-charger-mobile-app-450x600.jpeg

uw 


EXPERTTrusted

advisor


 

Merkonafhankelijk en professioneel advies, daar gaan we voor!

Als merkonafhankelijk installateur focussen we ons in eerste plaats op de noden van uw bedrijf. Wanneer we deze via een analyse in kaart hebben kunnen brengen overlopen we met u de mogelijkheden. Keuze gemaakt? Dan zorgen we dat het laadpunt vlot en mooi afgewerkt geïnstalleerd wordt. 

SmappeeEVBase-EVcharging-autoladen-rechargedesvhicules4_0-1628616859.jpg.pagespeed.ce.tTaI

Monitor laadsessies

Krijg inzicht welke wagen hoeveel geladen heeft. Ontvang maandelijks, trimestrieel of jaarlijks een overzicht.

pRIORITAIR LADEN

Geef profielen die vaak de weg op moeten prioriteit bij het laden.

Genereer
omzet

Verdien de investering eenvoudig terug. Laat jouw klanten of bezoekers eenvoudig betalen via een QR-code te scannen of via een RFID-reader.

bELASTING-
VOORDEEL

Voor investeringen in laadinfrastructuur geldt een aftrekpercentage van 200% tot 31/12/2022, indien je laadpunten publiek toegankelijk zijn. Daarnaast zijn laadpunten bij je medewerkers thuis 100% aftrekbaar.

uw partner in laadinfrastructuur

Wij zetten bij WHATTZ in op een lange termijn relatie. Zo kan u niet alleen bij ons terecht voor advies en installatie, we helpen u nadien ook graag bij het onderhoud. Als merkonafhankelijk dealer en installateur bieden we enkel kwalitatieve en duurzame toestellen aan, mocht er als nog iets mislopen dan hebt u één aanspreekpunt bij ons, zo verzekeren wij u een vlotte service.

bottom of page