top of page
Smappee-EV-Wall-image-ad-1-edited.jpg

De juiste laadpaal bij jou thuis

Thuiskomen na een vermoeiende werkdag, auto inpluggen in je laadstation en uitrusten maar. Het is trouwens een stuk veiliger dan via een doorsnee stopcontact. Dankzij onze ruime keuze is er altijd een design dat bij je woning past!

Daarnaast bieden wij enkel slimme, kwalitatieve en duurzame laadtoestellen aan, zo ben jij zeker voor de toekomst.

2022_easee_stvgr_ilu_o2.JPG

jOUW 


EXPERTTrusted

advisor


 

Merkonafhankelijk en eerlijk advies, daar gaan we voor!

Als merkonafhankelijk installateur focussen we ons in eerste plaats op jouw noden en wensen. Wanneer we deze in kaart hebben kunnen brengen overlopen we met jou de mogelijkheden. Keuze gemaakt? Dan zorgen we dat het laadpunt vlot en mooi afgewerkt geïnstalleerd wordt.

Charging session app squared.jpg

Bijna 10 keer sneller opladen

Jouw wagen kan tot bijna 10x sneller opgeladen worden

COMFORT

Zoeken naar een beschikbaar openbaar laadpunt behoort tot het verleden.

Splitbilling

Reken je laadkosten eenvoudig door aan je werkgever

bELASTING-
VOORDEEL

Geniet tot 30% belastingvermindering. Is je woning ouder dan 10 jaar, dan heb je bijkomend recht op 6% BTW voor de hele installatie

uw partner in laadinfrastructuur

Wij zetten bij WHATTZ in op een lange termijn relatie. Zo kan u niet alleen bij ons terecht voor advies en installatie, we helpen u nadien ook graag bij het onderhoud. Als merkonafhankelijk dealer en installateur bieden we enkel kwalitatieve en duurzame toestellen aan, mocht er als nog iets mislopen dan hebt u één aanspreekpunt bij ons, zo verzekeren wij u een vlotte service.

bottom of page